خواص فراوان چای سفید

1pl05c6z

 

چای سفید دارای خواص بسیاری است   و یک دم‌نوش با خاصیت آنتی‌اکسیدان است. طعم آن مابین چای سیاه و چای سبز و رنگ برگهای آن سبز تیره و بخش هایی به صورت سفید رنگ است.
روش تهیه و دم کردن چای سفید دقیقا مانند چای سبز است. می توانید آنرا در لیوان مخصوص دم‌نوش و یا یک قوری شیشه‌ای و یا قوری چینی در دار با دمای حدود ۸۰ درجه سانتیگراد دم کنید. همچنین می توان از برگ نعنا، آویشن یا چوب دارچین  برای طعم دادن به این چای استفاده کرد.

برای کسانی که دوست دارند این چای را به صورت  شیرین بنوشند عسل می تواند شیرین کننده مناسبی باشد.

 

نکات بیشتری در مورد چای سفید:
بهتر است در دم کردن چای سفید دمای آب بین ۸۰ تا ۹۰ درجه باشد (بهترین دما حدود ۸۰ درجه)؛ برای دم کردن آن می‌توانید از لیوان‌های مخصوص دم کردن چای و یا از فرنچ‌پرس استفاده کنید. همچنین می‌توانید چای سفید را دو تا سه بار استفاده کنید، یعنی پس از مصرف مجددا روی آن آب‌جوش بریزید تا چای بعد آماده شود.

به این راهنمای تصویری در مورد چای سفید هم توجه کنید:

دم کردن چای سفید

 

برچسب ها :
مطلب قبلی:
مطلب بعدی:

ارسال پاسخ

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلد های الزامی با (*) علامت گذاری شده اند.

*


2 + 9 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top